Η αποστολή μας

Αποστολή μας να ικανοποιούμε στο έπακρο τις απαιτήσεις των πελατών μας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους για σύγχρονη ή κλασική αισθητική, ποιότητα υλικών και εργασίας, διάρκεια στο χρόνο και φυσικά οικονομία.

Οι στόχοι μας

Στόχος μας η άρτια ολοκλήρωση κατασκευών με έμφαση στην ιδιαιτερότητα του κάθε έργου,
ώστε να αποτελεί βιτρίνα για την ομάδα μας

Η ομάδα μας

Διαθέτοντας εμπειρία χρόνων στον κατασκευαστικό τομέα σαν στελέχη απαιτητικών εταιρειών ή σαν ελεύθεροι επαγγελματίες αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας δημιουργώντας μια ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση ολοκληρώνοντας έργα με ποιότητα και οικονομία προς όφελος των πελατών

Στάθης Παπαδόπουλος
Στάθης ΠαπαδόπουλοςΠολιτικός Μηχανικός
Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Πάτρας με Μεταπτυχιακό τίτλο Construction Management στο Λονδίνο. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία σχεδόν 30 ετών σε ιδιωτικά και δημόσια έργα κάθε είδους. Εργάστηκε για χρόνια σαν εργοταξιάρχης και διευθυντής έργων σε μεγάλες εταιρείες του κατασκευαστικού τομέα (Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι. ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε., ARCON Α.Ε., ΜΠΑΛΑΦΑΣ Α.Τ.Ε., ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ Α.Ε., LITSOS A.E., ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.) σε σύνθετα έργα ιδιαίτερων απαιτήσεων. Από το 2005 διευθύνει την προσωπική του εταιρεία με έμφαση σε κατασκευές κτιρίων κατοικιών ποιότητας.
Γιώργος Παπαδάκης
Γιώργος ΠαπαδάκηςΑρχιτέκτονας Μηχανικός
Γεννήθηκε στα Χανιά και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 2005 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και μέσα από ενδιαφέρουσες συνεργασίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη μελέτη και την επίβλεψη ιδιωτικών έργων με έμφαση στην κατοικία και τα τουριστικά καταλύματα.
Νάντια Εμμανουήλ
Νάντια ΕμμανουήλΑρχιτέκτονας εσωτερικού χώρου - Διακοσμήτρια
Απόφοιτη του Α.Κ.Τ.Ο./MIDDLESEX UNIVERSITY με εξειδίκευση στην αρχιτεκτονική
εσωτερικών χώρων και τη διακόσμηση. Κύριο αντικείμενο εργασιών έχει αποτελέσει επί σειρά πολλών ετών, ο τομέας της μελέτης ιδιόκτητων κατοικιών, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και ξενώνων τόσο σε καινούριες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενη τη μακροχρόνια εμπειρία στο τομέα του interior styling, αναλαμβάνει την οργάνωση και το στήσιμο επαγγελματικών χώρων με σκοπό τη φωτογράφηση τους.
Γιάννης Παπαδόπουλος
Γιάννης ΠαπαδόπουλοςΠολιτικός Μηχανικός
Διπλωματούχος Πολυτεχνείου Πατρών, μέλος Τ.Ε.Ελλάδος, μέλος Τ.Ε.Ιταλίας, Ελεγκτής
Δόμησης & Ε.Δ.Ε. με 20ετή εμπειρία σε Δημόσια και Ιδιωτικά έργα με έμφαση στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών και λύσεων στην ανέγερση νέων και ανακαίνιση παλαιών κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων και στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και χώρων πρασίνου. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.
Δημήτρης Αργύρης
Δημήτρης ΑργύρηςΜηχανολόγος Μηχανικός
Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Αθήνα, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό τίτλο, στη διαχείριση και προστασία περιβάλλοντος με κατεύθυνση την εξοικονόμηση Ενέργειας σε κτίρια. Είναι ειδικός στις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου, στις ΑΠΕ και στην εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια. Έχει εικοσιπενταετή εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και πολύ καλά Γερμανικά.

Πρόσφατα έργα μας

Κάθε έργο μας μελετάται, σχεδιάζεται και υλοποιείται με μοναδικό γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Δειτε ολα τα εργα μας

Ζητήστε προσφορά σήμερα

  Όνομα *

  Επίθετο *

  Email *

  Τηλέφωνο

  Θέμα

  Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε?